Kinderen en Kleinkinderen


Ronald en Celia

Ronald werd geboren op 14 januari 1963 Kastanjelaan 9 in Lunteren, gemeente Ede, hij is onze eerste zoon. Zijn namen zijn: Ronaldus, Johannes, Theodor, Hermanus. Ronald is getrouwd met Celia


Yannick de 1e zoon van Ronald en Celia is onze eerste kleinzoon,hij werd geboren op 21 december 1997. Zijn namen zijn Johannes, Nicolaas..
Luc de tweede zoon van Ronald en Celia, het broertje van Yannick, is onze tweede kleinzoon, hij werd geboren op 17 november 2000, dus op mijn verjaardag..Thirze het derde kind van Ronald en Celia en het zusje van Yannick en Luc, is ons vierde kleinkind , zij werd geboren op 30 juli 2003. Haar namen zijn: Thirze Geertruida Wilhelmina.


Patrick
Patrick werd geboren op 29 september 1967 in Ede, Soembaplein 14a. En is onze tweede zoon. Zijn namen zijn: Patrick, Johannes, Petrus, Willem. Patrick was getrouwd.

Myrthe, de eerste dochter van Patrick is ons derde kleinkind, en onze eerste kleindochter, zij werd geboren op 2 juli 2002. Haar namen zijn Myrthe NadineThymen, is het tweede kind van Patrick , en het broertje van Myrthe, Thymen is ons vijfde kleinkind. Hij werd geboren op 22 maart 2004 en woog 4300 gram. Zijn namen zijn: Thymen Patrick, Thymen werd geboren tijdens onze overwintering in Spanje.

Naar Boven